MONDIAL LUXURY CAR RENTAL – TIRANË


Mondial krenohet për të pasur privilegjin e të qenit makina me qera aeroport  udheheqës në treg për makinat me qira me performancën më të lartë. I themeluar për individë që kërkojnë një shërbim të posaçëm të makinave me qira, ne jemi krenarë të ofrojmë vetëm supermakinat më të fundit dhe më të kërkuar në botë.

Flota jone aktuale me makinave prestigji, te pozicionuara prane zyrave tona ne Tirane, mirembahet mjeshterisht dhe ne gadishmeri ne gjendjen me te mire ne pritje te zgjedhjes se klientit consistent with tju pershtatur nevojave individuale!

 

Misioni ynë, është thjesht të jemi kompania më prestigjoze në biznesin e makinave me qira. Ne krenohemi me çdo aspekt të biznesit tonë, që nga minuta që marrim telefonin deri në ditën kur ju dorëzojmë makinën.

Ne kemi një departament të shërbimit ndaj klientit shumë të aftë, të cilët i njohin të gjitha makinat tona nga brenda dhe jashtë. Kjo do të thotë që kur të rezervoni një makinë me ne, mund të jeni të sigurt se do ta dini saktësisht se të çfare ofron makina në aspektin e specifikimeve, të ngjyrave dhe brendësinë e saj, duke ju mundësuar të merrni makinën e duhur për eksperiencën e duhur.

AUTOMJETE EKSKLUZIVE, SHËRBIMI EKSKLUZIV!

BMW SERIA 7 LUNGO ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEBMW SERIA 7 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANE (2)FERRARI SCAGLIETTI 612 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEGOLF 7 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANERANGE ROVER EVOQUE ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANE (2)AUDI A8 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEBMW X6 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEBMW X6 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEMERCEDES BENZ ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEBMW X5 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEFIAT 500 L ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEMERCEDES BENZ R CLASS ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEMINI COOPER ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANERANGE ROVER SPORT ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANE (3)RANGE ROVER SPORT ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANE (4)RANGE ROVER EVOQUE ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEBMW SERIA 7 ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEPORSCHE PANAMERA ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEMERCEDES BENZ S CLASS ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANE (2)MERCEDES BENZ S CLASS ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEPORSCHE PANAMERA S ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANEMINI COOPER S ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANERANGE ROVER VOGUE LWB ME QERA – MONDIAL CAR RENTAL TIRANE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *